Spandoeken in de breedste zin van het woord kunnen bijdragen tot de juiste identiteit en communicatie van uw bedrijf of instelling.
Of het nu gaat om spandoeken op een sportaccommodatie, industrieterrein of een mega groot spandoek langs de snelweg met uw reclameboodschap, HM Reclamedesign ontwerpt, produceert en monteert op de maat van uw persoonlijke wensen. Spandoeken kunnen met of zonder frame geleverd worden.

Spandoeken of vlaggen voor uw bedrijf!
Aan reclameboodschappen worden hoge eisen gesteld, zo moet het ontwerp en de tekst pakkend zijn, de print en het materiaal van superieure kwaliteit. Mist het spandoek één van deze ingrediënten, dan heeft dit een nadelige invloed op uw campagne. Spanframe systemen: Spanframes zijn aantrekkelijk wanneer u uw reclame-uiting regelmatig wijzigt. Het full-colour reclamedoek wordt d.m.v. rubbers aan het aluminium frame bevestigd, waardoor het vervangen van het reclamedoek snel en eenvoudig plaats kan vinden.

vlaggen-hartje-hoensbroek
vlaggen-hartje-hoensbroek

Het voordeel van spandoeken is dat u hierop eender welke bedrukking kunt zetten. Tekst, foto(‘s), afbeelding(en), logo(‘s), alles is mogelijk! Bovendien krijgt u dankzij onze scherpe prijzen en uitstekende service snel én voordelig uw eigen persoonlijke spandoek! Op die manier kunt u in één klap tal van potentiële klanten bereiken.

PVC spandoeken zijn zeer sterk en afwasbaar. De levensduur bedraagt ongeveer 2 à 3 jaar. Er zijn tal van mogelijke afwerkingen: omzoomd met ringen, zonder ringen, met sleuven, enz…
Mesh spandoeken zijn geperforeerde luchtdoorlatende pvc gaatjes doeken, deze worden het meest gebruikt voor afsluitingen of voor spandoeken met grotere afmetingen. De afwerkingsmogelijkheden zijn identiek aan de gewone pvc spandoeken. NAAR GALERIJ–>