Maximale lichtinval zonder inkijk?

Decoratieve raamdecoratie voor glasoppervlaktes en overige….
Raamfolie is de oplossing. Doordat raamfolie gemakkelijk te bewerken is, kun je het in allerlei vormen aanbrengen. Raamfolie is ook in verschillende patronen en kleuren verkrijgbaar.
Voor privacy worden meestal matte folies of spiegelfolies gebruikt. Kan ook als verfraaiing gebruikt worden, bijvoorbeeld om gezandstraald glas na te bootsen. Op sommige folies kan een foto geprint worden voor een uniek effect. Het geeft uw woning, kantoor of gebouw een mooier uiterlijk. Wordt ook gebruikt voor belettering, logo’s en reclame uitingen. Folie kan in vele kwaliteiten geleverd worden, van glashelder tot ondoorzichtig in vele kleuren…

Raamfolie wordt zonder blazen en/of plooien aan de binnenzijde van de ruit aangebracht. Indien de montage aan de buitenzijde moet plaatsvinden hebben we hiervoor een speciale buitenfolie. Het aanbrengen van raamfolie gebeurt door onze eigen specialist. Het basismateriaal van raamfolie is een zeer hoogwaardige polyesterfolie. Alle raamfolies zijn voorzien van een kras werende laag, deze laag zorgt ervoor dat er bij normaal onderhoud geen krassen ontstaan. Schoonmaken kan daardoor op de gewone manier met een spons, zeem en wisser. Het is aan te bevelen een klein beetje van een goede kwaliteit afwasmiddel te gebruiken. Behalve nuttig zijn veel soorten raamfolie ook mooi. Uw huis of kantoor kan door het aanbrengen van een decoratieve raamfolie ineens een volledig ander uiterlijk krijgen. U kunt zelfs een eigen design toepassen, door letters of vormen uit te laten snijden of de folie te laten bedrukken. In uw situatie en voor uw wensen is er dus vrijwel zeker een passend type raamfolie verkrijgbaar.

Wij hebben een groot assortiment raamfolie voor diverse doeleinden zoals voor uw auto, boot, woning, veranda, etalage, industrie, kantoor, kinderdagverblijven, enz.

gevelreclame
gevelreclame winkel


Overzicht
Warmte werende folie en privacy folie –  Enerlogic Folie (energiebesparende folie) –  UV-werende folie – Licht werende folie – Inbraak werende en veiligheidsfolie –  Zandstraalfolie en decoratieve folie – Anti-Condensfolie – Autofolie –  Glasfolie en raamfolie.
Wij komen ter plaatse voor een analyse van het probleem om zo de juiste keuze folie uit ons assortiment te kiezen  om U een vrijblijvende offerte te bezorgen. NAAR GALERIJ–>