Autobelettering is de meest efficiënte en doeltreffende vorm van reclame…. uw voertuig blijft niet meer onopgemerkt…
Autobelettering is een communicatie middel dat zowel voor naamsbekendheid als voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden. De presentatie en de vormgeving hiervan is dus zeer belangrijk. Wij garanderen u een belettering die op de juiste manier zijn aandacht zal trekken en uw doelgroep zal aanspreken. Auto belettering is een eenmalige investering waarvan u, bij een goede uitvoering, jaren profijt kunt hebben, mits het vakkundig is uitgevoerd.

Auto reclame…uw mobiele visitekaartje!

auto1

Een bedrijfswagen, bestelwagen, aanhangwagen, kan meer zijn dan enkel een transportmiddel van punt A naar punt B. D.m.v belettering, snijfolie en/of prints kan uw wagen meer opbrengen. Uw voertuig kan nu immers uw naamkaartje en uithangbord worden van uw bedrijf? Breng tijdens uw rit eveneens alle ontelbare mensen van uw activiteit op de hoogte. De reclame beperkt zich ook niet enkel in uw regio, maar eveneens op alle plaatsen waar u met uw voertuig langskomt.

Het professioneel aanbrengen van alle logo’s, tekeningen, merken, teksten op uw bedrijfsvoertuigen. is derhalve zeer belangrijk. Evenals een goed ontwerp, zowel communicatief als kwalitatief. HF Designit ontwerpt en monteert op professionele wijze iedere belettering zodat deze jaren meegaat en een visueel aantrekkelijk geheel vormt. Geheel naar wens van een simpele belettering naar een uitgebreide full colour boodschap met een hoge attentiewaarde!

Wij beplakken uiteraard niet alleen auto’s maar ook vrachtwagens, boten, caravans, aanhangwagens, gevels, enz. NAAR GALERIJ–>